danmark mit fædreland

DANMARK MIT FÆDRELAND​

​Er det splittelse, der er i luften, en tvivl om hvem vi er - eller er det bare duften fra en pølsevogn? Danskerne debatterer for fuld skrue, hvem de er og ikke er. Men hvem er vi egentlig i Svendborg, Hjørring og på Lolland-Falster?

Hvad enten det gælder miljø, flygtninge, landbrug eller statslige institutioner bliver der ofte talt aggressivt og nedladende om modpartens synspunkter. Retorikken er blevet skarp og uforsonlig, og fokuserer oftere på det, der skiller os ad end det, der forener. Vi kender fordommene: cafe latte-københavnere, gylle-jyder, udkantsdanskere, kultursnobber, bonderøve og samfundsnassere. Men er vi så forskellige, når det kommer til stykket?

Et teatralsk, antropologisk studie bliver sat til skue for publikummer over hele landet - og resultatet bliver et skævt og anderledes Danmarksportræt med en lokal holdning.

Syv teatre placeret rundt om i hele landet skaber hver en scene om deres egns særpræg og identitet sammen med lokale borgere onsdag den 29. nov. inviterede Teatret Masken til en dialog om vores særegenhed på Lolland-Falster og det, der forbinder og adskiller.

Danmark mit fædreland spiller 

23/2 (premiere Vendsyssel Teater)

24/2-7/3  Vendsyssel Teater

​8/3 Limfjordsteatret

9/3-12/3 BaggårdTeatret

13/3-19/3 Teatergrad

20/3 Holbæk Teater

21/3 Teatret Masken

22/3-23/3 Bornholms Teater

En co-produktion mellem  Teatret Masken, Vendsyssel Teater,  Bornholms Teater, BaggårdTeatret, Holbæk Teater, Teatergrad og Limfjordsteatret

Teatret Maskens bidrag ”Bevar roen”

Dramatiker og instruktør: Solveig Weinkouff

Dramaturg: Jane Rasch

Skuespillere: Sandra Lindquist og Bente Eskesen

Tid: Onsdag 21. marts kl. 19.30

Varighed 1 time og 30 min. u. pause

Alder: 15+

Pris: 180 kr.

Ung el studerende kr. 85

MASKEN SÆSONKORT​

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
4800 Nykøbing F 

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk
Køb billetter her

Teatret Masken
Voldgade 1
4800 Nykøbing F