maskens juleshow 2011

Thorwald Bollerups 50 års jubilæums show

En sprudlende julefrokost-oplevelse hvor julehygge, sang, musik og den gode mad er i højsædet, en aften hvor lattermusklerne bliver rørt godt og grundigt!!!

Gennem nu 5 årtier har T. Bollerup tryllebundet publikum med vid, morskab og humor krydret med spas og løjer. I dette jubilæumsshow fornøjer T. Bollerup os med nogle af sine ypperste glansnumre cirklende om de dejlige danske mandetyper. Vi vil blandt andre møde Hubert, der danser farver, Finn med sine erotiske gaver, Forsvars-, undvigelses-, flugt- og overlevelsesinstruktøren og den nybagte far. Drypvis vil Thorwald Bollerup divertere med de allerstørste spørgsmål i livet.

Stjerner tiltrækker stjerner, som man siger. Så for at det ikke skal være løgn, vil aftenen også byde på verdensklasse-underholdning ved den forunderlige og frydefulde Gloria Jensen, hvis stemme og yndefulde fremtoning har henrykket folk på mindst 4 kontinenter. I et sjældent set gnistrende samspil vil de 2 stjerner drive publikum til grænseoverskridende måben.

Forestillingen er produceret specielt til Masken. Den er en videreudvikling af ”Mænd i mindre doser”, som sidste år spillede på Teater Får302 i Nyhavn.

De medvirkende er søskendeparret:

Stine og Kristian Holm Joensen

Foto: Rasmus Rønne​

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

OBS

Grundet restriktioner vedr. corona er telefonen pt kun åben

mandag til torsdag kl. 11-13

Kontoret er lukket for besøgende

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og 1 time før Natcafé

Sommerlukket 20. juni - 10. august 2020

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk