​                                            UNNA OG REJSEN TIL HAVETS MOR

unna og rejsen til havets mor

"Det fortælles, at der højt oppe mod nord, hvor isbjergene fødes og nordlyset flammer, engang boede en pige, der hed Unna."

Unna er forældrelød. Hendes far var engang en mægtig mand; en stor fanger og en berømt åndemager, men efter hans død må Unna hutle sig igennem.

En vinter fryser havet til, at fangstdyrene forsvinder, så alle på bopladsen sulter. De begynder at snakke om, at man nok kunne spise den lille, forældreløse pige, så Unna flygter ud i fjeldet. Her møder hun sin afdøde far, der kommer sejlende gennem luften i sin kajak. han fortæller hende, at han skal mane ånder og opsøge Havets Mor for at fomilde hende til at frigive fangstdyrene. Unna begiver sig nu ud på den farefulde rejse og på vejen møder hun mærkelige væsner som grydetrolden Igalilik Plump, Kæmpeormen Aassik og isbjørnenes konge Nanok. Til sidste når hun til Havets Mor og redder sin boplads fra at sulte ihjel.

"Unna og rejsen til Havets Mor" er fortællingen om, at bare fordi man er en lille skid, kan man godt vokse op og blive et mægtigt menneske!

Børneforestilling: 5-10 år

Spilleperiode: november-december 2010

Medvirkende:

Skuespillere: Maj Johansen

Pernille Lyneborg

Per Spangsberg

Instruktør: Jesper la Cour Andersen

Scenograf: Inger Mikkelsen

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

​Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                      Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og ½ time før Natcafé

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk