small stars bluesband​

small stars bluesband

Small Stars Bluesband er et 4-mands-orkester, der spiller blues, boogie-woogie og honky-tonk country - orkestrets rødder er med andre ord dybt plantet i den amerikanske musiktradition.

Orkestret har 4 år på bagen med jobs over hele Danmark, og spiller med musikalsk overskud og glimt i øjet - en koncert med Small Stars Bluesband er en oplevelse, man ikke vil gå glip af. I januar 2019 udgav orkestret originalt materiale under navnet Honky Tonk Goose i form af det dansksprogede blues/country-album Honky Tonk Goose (Gateway Music).

Jonas Hansen (vokal+gui)
Jonas har bl.a. udgivet soloalbum under navnet FARGO, spiller som forsanger/guitarist i det velkendte ”Øernes Bluesband”, og har spillet som sideman for et hav af kunstnere – heriblandt Thorbjørn Risager og Nikolaj Rysager.

Henrik Hald Krog (klaver+kor)
Henrik har spillet klaver de sidste 40 år, og har været med i mange forskellige musikalske samarbejder i et bredt udvalg af genrer. Henrik komponerer også en del dansksprogede sange.


Christian Vaupel (bas+kor)
Christian har haft elbassen, og senere også kontrabassen, som hovedinstrument i de sidste 20 år, og har spillet i mange forskellige konstellationer lige fra funk, rock, pop, jazz og til blues. Christian underviser også i musik på et gymnasium.

Michael ”Spike” Nielsen (trommer+kor)
Spike er orkestrets trommeslager og har spillet i 40 år - både som professionel og på amatørplan. Spikes CV er mangfoldigt og tæller bl.a. Simcess, Pia Raug, Klaus & Servants, Silvertone, B-Joe og Torben Lundgreen/Lollipops.

HVOR: Teatret Masken​

TID: Fredag 7. februar kl. 20.30
ENTRÉ: 200 kr.

​Jonas Hansen: Vokal og Guitar

Henrik Hald Krog: Klaver og kor

Christian Vaupel: Bas og kor

Michael ”Spike” Nielsen: Trommer og kor.

KØB BILLETTER

​​

kunstfonden_logo_white_tr_bg

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk