soul academy and the music lovers

soul academy

​Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og
tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN du har
aldrig hørt dem i denne konstellation!!

Har man hang til god gedigen soul musik, rythm & blues og lidt funky stuff, som den; Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre, fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af dér, sidst i 50’erne og 60’erne, så skal man glæde sig til, at Soul Academy, et sandt stjernehold af musikere, kommer og spiller. I den vokale front finder vi 2 af Danmarks bedste sangere, ingen ringere end Bobo Moreno og Nis Pedersen.

Bobo Moreno; sangeren og crooneren der gennem årene har arbejdet med de største navne her hjemme: fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band. + mange TV optrædener med medvirken i en bred vifte af musik og underholdningsshows.

Ligeledes på vokal, har vi Nis Pedersen. Nis har med sin suveræne sangstemme medvirket i bl.a. Dr. dantes “Gasolin”, “American Spirit” (Johnny Cash), “Shubidua the Musical” og har optrådt på nogle af landets største scener, sammen med navne som bl.a.: Jimmy Jørgensen, Caroline Henderson, Kaya Brüel, Dicte Vestergård Madsen, Steen Jørgensen og Kira Skov.

På Guitar: Troels Skovgaard. Mange husker ham sikkert som ankermand i bandet Bamboo Brothers og som session musiker hos et væld af danske artister. Og indimellem indspilningerne og de øvrige opgaver, er Troels også en-mands bandet hos Ørkenens Sønner.

På Bas: Jon Bruland. Han er en af de sidste par årtiers mest benyttede session bassister, listen er lang, men Jon var i en del år bassist i Alberte Windings band, og med Kasper Winding, Anne Linnet, Bjørn Afzelius, Blast og har ligeledes været med i div. TV bands sammen med Jan Glæsel og Bob Rickets. På keyboards, Otto Sidenius, som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D. Sidst men ikke mindst trommeslageren Morten Sidenius, som med det øvrige soul slæng, har spillet med en række danske navne i tidens løb, nævnes skal, Nikolaj & Piloterne, Humleridderne, Lasse Helner og Kristian Lilholt.

​HVOR: Teatret Masken​ 

TID: Fredag 20. september kl. 20.30

ENTRÈ: 200 kr.

​Vokal: Bobo Moreno og Nis Pedersen

Guitar: Troels Skovgaard

Organ/Keys: Otto Sidenius

Bass: Jon Bruland

Drums: Morten Sidenius

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk