thomsen, nello, hansen og ken lending blues band​

LIVEMUSIK med THOMSEN, NELLO, HANSEN OG KEN LENDING BLUES BAND

Thomsen:Nello:Hansen

Forrygende fortolkninger af de gamle blues klassikere af kunstnere som Muddy Waters, Sonny Boy Williamsson, Little Walter, Howlin' Wolf osv. Krydret med masser af anekdoter og skæv humor.

Bag disse navne gemmer sig det tidligere ”Giraffen, Elefanten og Det Blå Lys”, der igen gemte på, i vilkårlig rækkefølge:

Kent Thomsen - guitar, vokal (Peter Belli, De Dyre Drenge),

Niels Nello Mogensen - bas, vokal (Johnny Madsen, Laugesen All Stars) Henrik Hansen - mundharpe, vokal (Trouble Cats, Mojo Hands).

Trioen opstod under de efterhånden legendariske onsdagskoncerter på værtshuset ”Peter Gift” i Aarhus tilbage i 90`erne. Disse tre bluesfolk er nu atter samlet efter alt for mange års fravær, en anelse mere modne, noget mere ædruelige og jo da, meget mere bedre.

Det er således et længe ventet genhør med Kent Thomsens fabelagtige guitarspil, Niels Nello Mogensens sejt svingende bas og Henrik Hansens virtuose mundharpespil.

"Old school" Chicago-blues når det er bedst.

Kenn Lending Blues Band

Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk “Bluesmand”, må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA`s sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske kariere helt tilbage i tresserne.

Men at Kenn kan begejstre og bevæge sit publikum til hver en tid, har han til fulde bevist i over 30 år med Kenn Lending Blues Band. Den traditionelle “oplæring” fik han igennem sit lange venskab og samarbejde med Blues sangeren og Barrelhouse pianisten Champion Jack Dupree, født 1909 i New Orleans. Fra 1978 og til Jack Dupree`s død i 1992, spillede duoen over 1000 koncerter i 35 lande og stater i Europa, Afrika og Nord Amerika.

At Kenn Lending Blues Band, der fejrede sit 30 års jubilæum i 2010, har et bredt publikum, udover de inkarnerede blues fans, skyldes Kenn Lending`s holdning til blues, som mere end bare en stil. En aften med Kenn Lending Blues Band er som en musikalsk rejse, hvor publikum både har mulighed for at dvæle ved bluesens dagligdags poesi og at danse til sveden springer, i et funky rytmisk univers.

​Hør et nummer af Kenn Lending band

Livemusik

Spiller i caféen på Teatret Masken

​TID: Fredag 9. marts kl. 20.30

entré: 200 kr.

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
4800 Nykøbing F 

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk

Teatret Masken
Voldgade 1
4800 Nykøbing F