Zier Romme ​med band

zier romme med BAND

Danmarks næste international jazzkomet kunne meget vel være aftenens solist, der spreder massiv glæde bag de 88 tangenter.

Zier Romme var kun 11 år, da han kastede sin ungdommelige kærlighed på jazzmusikken og med en opvækst i en musikalsk familie på Falster, blev kimen til en karriere som jazzpianist lagt. Og helt særligt er det rytmiske drive, der strømmer ud af de tangenter, som Zier Romme lader fingrene danse henover. Der er et helt særligt swing, en eksplosiv energi og en udsøgt fornemmelse for både melodilinie og harmoni.

Zier Romme har trods sin unge alder arbejdet sammen med nationale og internationale koryfæer som Alvin Queen, Rodney Green, Warren Wolf, Alex Riel, Jesper Lundgaard og Jacob Fischer.

I kan trygt glæde jer til en aften med det største klavertalent som den københavnske jazzscene kan mønstre lige i øjeblikket og så er Zier Romme ovenikøbet fra Falster.

Med sig har han nogle af de travleste musikere i Danmark som ifølge ham selv er cremen af undomsjazzen i Danmark lige nu.

Hvor: Teatret Masken

​Tid: Fredag 8. februar kl. 20.30

Entré: 200 kr.

Zier Romme, Klaver
Pelle Von Bulow, Guitar
Runge Fog Nielsen, Bas
Andreas Svendsen, Trommer

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
4800 Nykøbing F 

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk

Teatret Masken
Voldgade 1
4800 Nykøbing F