​Astronaut

​ASTRONAUT

UNDERHOLDENDE FYSISK TEATERFOREDRAG OM KREATIVITET

Soloforestilling af Kristján Ingimarsson

ASTRONAUT er en fortælling om jagten på den originale idé og det at give kreativiteten frit løb. Under forestillingen gennemgår Kristján Ingimarsson scener fra karrierens vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger. Den kreative proces ridses op og der analyseres og videreudvikles. Scener fra forestillinger som MIKE ATTACK, Kunsten at Dø, Blowjob, BLAM!, CREATURE, Fools Of The World Unite, MORPH og Room 4.1 udspiller sig LIVE foran publikum med tilhørende anekdoter og historier.

Samtidigt med at være en bagudskuende rejse gennem Kristjáns vilde fysiske forestillinger, er det et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv. Og så er det selvfølgelig sindssygt underholdende.

QUOTES:

“Jeg har lyst til at inspirere folk og præsentere redskaber som publikum forhåbentlig kan bruge i deres eget liv. Hvad er kreativitet? Hvordan fødes den originale ide? Hvordan formidler jeg den?”

“Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen for at folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg laver forestillinger som henvender sig til hjertet, maven og underlivet. Jeg brænder for at underholde, overraske og gøre det umulige. Publikum er kreative og det er dem selv der skaber det færdige resultat.”

Kristján Ingimarsson​ Company

Medvirkende: Kristján Ingimarsson

HVOR: Teatret Masken

TID: Onsdag 20. april kl. 19.30

VARIGHED: 70 min.

ALDER: 13+

PRIS: 195 kr.

UNG EL. STUDIEKORT: 90 kr.

MASKEN-SÆSONKORT

Skaber og performer: Kristján Ingimarsson

www.kicompany.dk

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

​Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                      Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og ½ time før Natcafé

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk