Comedy Night​

comedy night

COMEDY NIGHT på Teatret Masken

Kom til Comedy Night på Teatret Masken hvor nogle af Danmarks sjoveste komikere vil sørge for en aften med masser af grin og god stemning onsdag 24. april kl. 19.30

Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Med på scenen er Mikkel Klint og Thomas Hartmann.

Mikkel Klint Thorius
Med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen. Mikkel kunne også opleves på Comedy Aid 2017.

Thomas Hartmann
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.

Valdemar Pustelnik

Valdemar kender du fra DM i stand-up på TV2 samt sketch-karakterer i tv-showet Dybvaaaad på TV2 Zulu (sæson 2), Danish Dynamite på TV2 Zulu (sæson 1), Det Feministiske Talkshow på DR K, og i starten af 2016 kunne han ses i Simon Talbots Sketchshow på TV2 Zulu.

plakat_11

​COMEDY NIGHT

HVOR: Teatret Masken
Tid: Onsdag 24. april kl. 19.30
ALDER: 14+
PRIS: 125 kr.

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
4800 Nykøbing F 

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk

Teatret Masken
Voldgade 1
4800 Nykøbing F