Comedy Night​

comedy night

COMEDY NIGHT på Teatret Masken

Kom til Comedy Night på Teatret Masken hvor nogle af Danmarks sjoveste komikere vil sørge for en aften med masser af grin og god stemning torsdag 20. september kl. 19.30

Vært er komiker Valdemar Pustelnik der styrer showets gang og hygger om publikum. Med på scenen er Dan Andersen og Heino Hansen.

Dan Andersen
Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Dan har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Heino Hansen

Heino har skabt sig en kometkarriere inden for stand-up. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i “DM i stand-up” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumsfavorit og nr. 2 i selve finalen.

Valdemar Pustelnik

Valdemar kender du fra DM i stand-up på TV2 samt sketch-karakterer i tv-showet Dybvaaaad på TV2 Zulu (sæson 2), Danish Dynamite på TV2 Zulu (sæson 1), Det Feministiske Talkshow på DR K, og i starten af 2016 kunne han ses i Simon Talbots Sketchshow på TV2 Zulu.

plakat

​COMEDY NIGHT

HVOR: Teatret Masken
Tid: Torsdag 20. september kl. 19.30
ALDER: 14+
PRIS: 125 kr.

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
4800 Nykøbing F 

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk

Teatret Masken
Voldgade 1
4800 Nykøbing F