driving miles

Miles Davis på scenen
Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Cadillac, fire jazzmusikere og én skuespiller

Mange kender sikkert Henning Mankell, som forfatteren til Wallander bøgerne. Men Henning Mankell skrev også teaterstykker, blandt andet denne smukke tekst, om mødet mellem Miles Davis og den norske chauffør Svein Åge. Det er historien om hvad musik kan gøre ved os mennesker.

Forestilling Driving Miles har spillet med stor succes på Dramaten i Stockholm og Göteborgs Stadsteater. Driving Miles er fortællingen om mødet mellem den jævne mand og kunsten. Et klassisk motiv, og samtidig en poetisk, dybt personlig og nuanceret hyldest til kunstens og musikkens kraft.

Fortællingen er baseret på mødet mellem jazzlegenden Miles Davis og chaufføren Svein Åge Johansen, der mødes under en jazzfestival i Molde lufthavn. Miles bliver hentet af en limousine med chaufføren Svein Åge bag rattet. “Do you know who I am?” spørger Miles Davis. “Yes” svarer Svein Åge. “Do you like my music?” spørger Miles. Kort og kontant svarer limousinechaufføren “No”. Miles har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer. Næste gang Miles kommer til Norge kræver han, at Svein Åge som sin chauffør, og som kilometertælleren kører derudaf udvikles et livslangt venskab.

Parkteatret i Frederikssund har samlet et stærkt hold bestående af instruktør Vigga Bro, dramatikeren Anna Bro samt skuespiller Hans Henrik Clemensen. Musikken leveres af fire unge jazztalenter: Anders Malta, Cornelia Nilsson, Rune Fog-Nielsen, og Zier Romme Larsen. Zier Romme Larsen er i øvrigt født og opvokset på Falster og vi er stolte over at præsentere ham på vores lokale teater.

​Park Teatret

HVOR: Teatret Masken

TID: Onsdag 17. juni kl. 19.30, VARIGHED: 1 time og 30 min. u. pause

ALDER: 15+

PRIS: 195 kr., UNG EL. STUDIEKORT: 90 kr.

MASKEN-SÆSONKORT

www.parkteatret.dk

OBS OBS

Hvis I ønsker at købe billetter til denne forestilling så ring venligst til Masken på tlf: 54732732

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

OBS

Grundet restriktioner vedr. corona er telefonen pt kun åben

mandag til torsdag kl. 11-13

Kontoret er lukket for besøgende

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og 1 time før Natcafé

Sommerlukket 20. juni - 10. august 2020

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk