EJEGOD KRØNIKER ​

ejegod

EJEGOD KRØNIKER ER AFLYST  OG FLYTTES TIL FORÅRET 2021

Lidt over 70 skønne mennesker, har meldt sig til at være med på scenen i Ejegod Krøniker her i foråret. Vi har haft 3 workshops, hvor vi har lært hinanden at kende, vi har sunget og danset. En workshop er blevet aflyst grundt Corona. Det er nu rollerne skal fordeles eller rettere, skulle… I stedet bliver det en aflysning af Ejegod Krøniker her i foråret. Dette skyldes Corona og forbud mod at mødes mere end 10 personer. Forestillingen skulle have premiere 26. maj og spille hver tirsdag og torsdag frem til og med 18. juni.

Ejegod Krøniker skulle være en byvandring, på ydre Nørrebro, på Ejegodgårdens jorde, produceret af Teatret Masken og Museum Lolland Falster. Fra bølgende kornmarker og enge med græssende køer, geder og får, til lejligheder, parcelhuse, centralsygehus, skole og industrikvarter. Vi ville med forestillingen fortælle om de glade 60’ere, med voldsom byvækst og landbrugets affolkning, hurtigt voksende privatforbrug, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet, beatmusikken samt om frisind og seksuel frigørelse.

Men inden du ærgre dig for meget, så har vi besluttet at sætte Ejegod Krøniker op til næste forår, altså i 2021.

Dem der har købt billetter over Internettet, får automatisk deres billetkøb refunderet. Dem der har købt deres billetter på Teatret Maskens kontor, må komme forbi, og få penge fra billetterne refunderet. Vi vil på de sociale medier, oplyse om hvornår vores kontor igen er åben.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vil du være med i forestillingen, så kontakt os på tlf. 54 732 732 eller kom forbi, der er ingen audition, alle kan være med!

​​

Teatret Masken og Museum Lolland-Falster

HVOR: Fjordvej 46 (Ejegodskolen) 4800 Nykøbing Falster

TID: AFLYST

Flyttet til foråret 2021

Varighed ca. 1 time og 30 min.

ALDER: 10+

PRIS: 195 kr.

KØB BILLETTER

EJEGOD KRØNIKER er støttet af KULTURMINISTERIETS PULJE TIL ALMENNYTTIGE KULTURELLE PROJEKTER​

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk