Maskens natcafé

MASKENS NATCAFÉ EFTERÅR 2022​

UFFE STEEN TRIO & VESTBO TRIO

Det er ikke helt jazz, men heller ikke ”bare” blues. Indimellem lyder det som filmmusik. Vestbo Trio, den ene af halvdel af musikerne har selv beskrevet sig som værende en slags instrumental pendant til singer/songwriter-genren, hvor der i musikken er et vers, et omkvæd, måske et C-stykke, måske en solo.

I samarbejde med guitarlegenden Uffe Steen og hans trio excellerer de frem for alt i vellyd og lyslevende samspil.​

De to trioer har de seneste par år spillet en lang række dobbeltkoncerter og udgivet livealbummet Doppler Effect (2018) sammen. På deres nye album, Grooves, der er indspillet live som koncerter på Fermaten i Herning og i Musikhuset i Aarhus, springer de ud som fuldblodssekstet, og det virker som den helt rigtige vej at gå. Især de to guitaristers symbiotiske samspil er svært at få nok af.

Uffe Steen Trio: Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer)

Vestbo Trio: Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbo (bas), Eddi Jarl (trommer)

TID: Fredag 7. oktober kl. 20.30

ENTRÉ: 200 kr.

KØB BILLET

LoS CUBRAZ Salsa fra Cuba

Los Cubraz´s koncerter er altid en levende og energisk musikalsk oplevelse, hvor Yemis energifyldte sang, Marias levende saxofon, Jacobs virtuose håndtering af den cubanske tres, Juans swingende guitar, Yeziels altid groovy percussion og Niels´solide bund giver orkesteret en overbevisende autentisk klang.

TID: Fredag 11. november kl. 20.30

ENTRÉ: 200 kr.

KØB BILLETTER

NELLO & THE HELPING HAND BLUES BAND

Det varierende repertoire er selvsagt blues i diverse afskygninger og mange af numrene bliver leveret med et twist. Faktisk er flere af kompositionerne vredet så meget, at de næsten ikke er til at genkende, men det virker og det er friskt og nyt at høre!

Det gør koncertoplevelsen både sjov, vital og interessant.

TID: Fredag 9. december kl. 20.30

ENTRÉ: 200 kr.

KØB BILLETTER

søren Krogh & Band

Den nordjyske troubadour, Søren Krogh

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være,

fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh

Janus Bechmann (guitar og dobro), Thyge Van Dassen (violin og mandolin), Dennis Ahlgren (bas) og Jens Kr. Dam (trommer).​

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

​I mere en tyve år har musikerne i bandet spillet rock 'n' roll. Vi kan forvente en aften med fuld knald på. De ånder og lever for musikken. Glæd dig!!!

​​

Thorbjørn Risager – Vocal, Guitar. Emil Balsgaard – Piano, Organ, Wurlitzer, Synthesizer. Joachim Svensmark – Guitar, Synthesizer, BG vocal. Kasper Wagner – Alto Sax, Tenor Sax, Baritone Sax. Hans Nybo – Tenor Sax. Peter W Kehl – Trumpet, Flugelhorn, Trombone, Sousaphone. Søren Bøjgaard – Bass, Moog Bass, Synthesizer. Martin Seidelin – Drums, Percussion​

KØB BILLET

Hess Spacelab

Den dybt samspillende og tranceskabende super trio, med Anders AC Christensens ikoniske bas, Mikkel Hess’ innovative trommer og Nikolaj Hess’ virtuose og varmende klaverspil. Spacelab har eksisteret siden de tre internationale danskere, startede med at spille sammen i deres barndom, i Jylland.

Deres seneste udgivelse som trio, “SPACELAB Live in London”, blev optaget af BBC i den internationalt anerkendte Pizza Express Jazz Club. Trioen beskrives som telepatisk kommunikerende filmisk nordisk jazz, ‘Contemporary jazz at it’s finest’ og livsbekræftende originalmusik der beretter om intense og fordybende liveoptrædener.

De har hver især egne individuelle projekter, stilarter og sound, men mødes i Hess/AC/Hess Spacelab Trio hvor de dykker ned i en musikalsk forbindelse, som bare SKAL opleves.​

KØB BILLETTER

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

​Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                      Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og ½ time før Natcafé

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk