​                                               HANDELSBETINGELSER

​1.

Forholdet mellem billetkøber og TEATRET MASKEN

TEATRET MASKEN formidler reservation og salg af billetter mellem billetkøber og den ansvarlige arrangør.

I de fleste tilfælde er arrangøren TEATRET MASKEN.

1. Reservation

Du kan reservere billetter via internet, telefon eller ved personligt fremmøde på TEATRET MASKEN

Når du reserverer via internet, modtager du en ordrebekræftelse straks i din browser og senere via e-mail (hvis du har opgivet korrekt e-mail-adresse).

Hvis du vil rette i din reservation, inden den er afsendt til os, kan du rette den i feltet: Reservér/køb. Hvis du vil ændre i reservationen, inden du har betalt, kan du ændre i Indkøbskurven.

2. Køb

Du kan købe billetter via internet eller ved personligt fremmøde på TEATRET MASKEN

Ved køb via internet skal du betale med betalingskort af typen Dankort, VisaDankort eller MasterCard. Pengene trækkes fra din konto, når købet er gennemført. Du skal, efter at købet er gennemført, selv printe dine billetter ud. Køber er selv ansvarlig for at have en funktionsdygtig printer. Ved personligt fremmøde kan reserverede billetter også betales kontant i Teatret.

3. Priser

Alle priser er i DKK (danske kroner), hvor intet andet nævnes. Alle priser er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte arrangementer og trykfejl.

På alle køb bliver der beregnet et salgsgebyr på 5 DKK pr. køb, som dels dækker transaktionsgebyret til PBS og dels dækker de andre udgifter, TEATRET MASKEN afholder ved salg af billetter.

Reserverede billetter skal afhentes senest 30 min. inden forestillingens start, hvis andet ikke er aftalt. Reserverede billetter, der ikke er afhentet 30 min. før forestillingens start, bliver frigivet til salg i Teatret.

4. Billetten

Billetten med en påtrykt stregkode er dit adgangstegn til et konkret arrangement. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Videresalg af billetter i kommercielt øjemed er ikke tilladt.

5. Tabte billetter

TEATRET MASKEN kan ikke drages til ansvar for tabte billetter.

6. Refundering af billetter

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr.

2a" er køb af billetter til underholdende arrangementer, der skal finde sted på en bestemt dag eller i en bestemt periode, ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Hvis en arrangør giver mulighed for at refundere billetter, fremgår det af oplysningerne for det enkelte arrangement. Arrangøren refunderer købte billetter ved aflysning af et arrangement. Gebyrer refunderes ikke.

7. Arrangøren gør opmærksom på at:

du skal kontrollere billetten for arrangement, dato og tidspunkt

billetten ikke erstattes ved bortkomst

billetten refunderes i Teatret i tilfælde af aflysning

gebyr refunderes ikke

TEATRET MASKEN har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren

Information om arrangørens fulde navn, adresse, telefonnummer m. m. kan ses her på hjemmesiden eller oplyses i Teatret eller på tlf. 8699 4265 i billetsalgets åbningstid, som er 60 min. forud for dagens første forestilling.

8. Personoplysninger

TEATRET MASKEN er ansvarlig for indsamling og behandling af persondata.

De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb (navn, adresse, postnr, by, e-mail og tlf.), bruges udelukkende til ordrebehandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.

Alle persondata gemmes i minimum 5 år.

Kundeoplysningerne sendes/opbevares ikke krypteret, men ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til PBS. TEATRET MASKEN har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

MASKEN anvender kun cookies uden personoplysninger.

adresse

Postnr. by

Tlf.:

CVR:

Mail:

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

​Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                      Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og ½ time før Natcafé

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk