​bo evers

BO EVERS​

Bo Evers er en moderne visesanger, der er kendt for sit umiddelbare sprog, sin nasale stemme, sit ekvilibristiske fingerspil og sine ærlige tekster. Han har siden sit gennembrud med den platinsælgende single ”Fred” været på konstant turné rundt i landet.

Bo Evers er aktuel med det nye album “Liv”, som består af en samling numre der belyser livet fra forskellige vinkler i den vanlige, tragikomiske og poetiske stil, der er blevet Bo Evers adelsmærke.

Sangene på albummet kommer vidt omkring, og der lægges ikke fingre imellem, når der bl.a. bydes på: En selverklæret fissekarls hyldestsang til sig selv, et spædbarns taknemmelighedserklæring til sin mor, en junkies bekendelser til et AA-møde, en bly viols udfordringer ved at have et dragende blik, en tvivlsom chefs opsang til sine kollegaer, en ombejlet piges samtykkesang og meget mere.

Nostalgikere vil høre soniske ekkoer af både CV Jørgensens 70'er plader og Paul Simons worldsound - men i bund og grund er lyden helt deres egen.

"Som både musiker og biolog har jeg i hele mit liv forsøgt at finde ud af hvad livet er. Med mit nye album er jeg kommet lidt tættere på et svar”.

HVOR: Teatret Masken

TID: Fredag 8. december kl. 20.30

​Entrè: 295 kr.

Dørene åbner kl. 19.30​

KØB BILLETTER

skf_logo_red_rgb

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

​Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                      Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og ½ time før Natcafé

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk