Velkommen​

Velkommen til sæson 19/20

Vi er klar til at byde velkommen til vores 41. sæson, med mange gode og rørende oplevelser. Oplevelser der præsenteres lige foran dig og med dig, her og nu – oplevelser om livet, som det former sig – forunderligt, ubærligt, fortvivlet og vidunderligt. Oplevelser der varer længere end selve forestillingen.

​Vi bestræber os på at præsentere mange forskellige scenekunstgenrer, og du vil derfor kunne opleve både traditionelt klassisk teater, monologer, dialoger, dans, performance og du kan såmænd også selv være med i et par enkelte teaterstykker; i forbindelse med Nykøbing F. Gadeteaterfestival og Ejegod Krøniker, der er årets Borger-teaterforestilling. Det er nemlig blevet tid til, igen, at bevæge sig ud i Nykøbings gader og opleve vores fælles kulturhistorie, sat i dramatiske rammer.

Årets forestillinger vil ikke kun blive præsenteret i Teatret Maskens teatersal, vi vil også spille på Nykøbing F. Teater, på KUMUS og på gader og stræder i Nykøbing F.

Igen i år vil du kunne opleve spektakulære gadeteaterforestillinger, når vi afholder Danmarks Internationale Gadeteaterfestival i Marielyst og Nykøbing F. Kom og se gøgl og performance fra hele verden.

Vi glæder os til at se dig i teatret, i koncertsalen og på gader og stræder!

Mange teater hilsner fra
Inger Mikkelsen, Nils Kragh, Maria Ploug, Hannah Karina Mikkelsen og Bruno Andersen

Fot​o Ingrid Riis​

Praktisk om Teatret Masken

Handikapvenlig
P-forhold


Voldgade 1, 4800 Nykøbing Falster
Telefon 54 732 732
CVR nr. 84 63 34 10

Pladser i salen:

Børneforestilling: 130 pladser
ungdoms/voksenforestilling: 150 nummererede pladser.
Natcafé: 90 pladser

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                       Fredag  10-12

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk