​Bravo Beethoven

En fantastisk tankevækkende fortælling, der ved at benytte klovne-figurens sjove, underfundige univers, leverer budskabet om at trodse omverdenens forventninger og overvinde egne begrænsninger på en enkel og humoristisk facon. Se trailer på MAGISKE JEKYLL her

Til marts spiller ungdomsforestillingen OFFSIDE på Teatret Masken, den var tiltænkt til elever fra 6. klasse og op. Manuskriptet i gang med at blive skrevet, og vi kan nu se, at man skal gå i 7. klasse for at få noget ud af forestillingen.

Derfor skal 6. klasse ikke snydes for at få en professionel scenekunstoplevelse i år, og vi har valgt at købe forestillingen MAGISKE JEKYLL, se vedhæftede fil. Synes du også at dine elever i 5. og 7. klasse skal opleve forestillingen MAGISKE JEKYLL, så kan det godt lade sig gøre, så længe billetter haves.

Det er gratis for dig og din klasse at se forestillingen, du skal blot bestille billetterne på tlf. nr. 54 732 732 eller info@masken.dk. Guldborgsund Kommune betaler for billetterne, da scenekunst bliver betragtet som fagligt indhold og en del af læringen.

Vi har lavet en lille film om hvordan vi modtager jer som klasse på Teatret Masken i forhold til corona, se med her.

Dog er filmen lavet til børneforestillingen Cirkus Saragossa som spiller 23. nov. – 18. dec., du og dine elever kommer til at sidde på rigtige stole og der vil være en-to stole mellem hver klasse/familiegruppe.​

MAGISKE JEKYLL

HVOR: Teatret Masken

Tirsdag  8. juni kl. 10.00

Tirsdag 8. juni kl. 12.30

Onsdag 9. juni kl. 10.00

Onsdag 9. juni kl. 12.30

VARIGHED: Ca. 1 time

5., 6. og 7. klassetrin

Billetter:

Pris: 195 kr.

Ung: 90 kr.

Skoler: 40 Kr.

Besøg os på Facebook​

Teatret Masken​

Teatret Masken

Voldgade 1
​4800 Nykøbing F

​Åbningstider: Mandag - Torsdag 10-15

                      Fredag  10-12

Samt 1 time før hver teaterforestilling og ½ time før Natcafé

Kontakt os

Telefon: 54 732 732

E-mail: info@masken.dk